Már nem tudjuk, hogyan kezdődött. De az biztos, hogy semmiképpen nem akartunk soha egy pillanatra sem gondolatainkkal, sem a miáltalunk értékesnek tartott "dolgainkkal" belekerülni az úgynevezett piacgazdaságba.

Éltünk, mint bárki.

Hol a testünk volt jobb helyzetben, hol meg a lelkünk, de nagy ritkán az is előfordult, hogy egyszerre mindkettő, sőt mind három. De a harmadikat most nem tárgyalom ki…

Aztán egyszer már tényleg nem tudjuk, ki és mikor, de felfedeztük az Ökk-ök nemzettségét. Sőt rádöbbentünk, hogy mi is ennek a tagjai vagyunk. És ami még meglepőbb, Te is az lehetsz, illetve az vagy, de még nem tudsz róla.

Hát ezért hoztuk létre a Karizma Könyvkiadót. Azért, hogy lehetőséget adjunk arra Neked is, hogy hazatalálj. Vagy ha nincs kedved, akkor megismerd őseidet, az Ökk-ök nemzettségét. Bármelyik könyvet olvasod, képeit nézed, úgy érzed ezek életed részei. Nem csodálkozol semmin sem, hiszen minden annyira természetes, mintha Te festetted, Te írtad volna. Ettől a nagy találkozástól változhat meg az életed. Nem más által, hanem Tőled. Pontosabban a nemzettségedtől, az Ökk-ök-től.

Különleges könyvek, és nagyon különleges nagyszerű képek, és azokról készült poszterek.

Itt vagy otthon.

Találd meg magad, és te is még nagyszerűbb ember lehetsz. Csak olvasnod, lapoznod kell az Ökk-könyveket, vagy faladra rakni az egyik képet vagy a képekről készült valamelyik posztert, s napról napra jobban érzed magad, hiszen működik az Ökk nemzettség varázslata.