Karizma kiadó
© 2015 minden jog fentartva
info@karizmakonyvkiado.hu
Letöltések
A Karizma kiadó minden kiadványa letölthető digitális formában ebook olvasóhoz illetve telefonra és tabletre is kompatibilis Pdf formában.
FŐNÖKLÉT

Hogy kiből lehet főnők? Abból, aki annak születik? Abból, akit valaki kinevezett? Mert az biztos, hogy a főnök nem önmagától lesz az, ami, hanem a közösség választja ki magának, akinek vezetője lesz. Kitartó tanulás és gyakorlás kell ahhoz, hogy valaki főnökké váljon.

A könyv nem klasszikus vezetési stílusokról szól, hanem a főnökségről. A főnöklétről, a főnök létéről.

Szeivolt István Janta könyv

Álomfejtés. Mit jelentenek az álmok? Az álmokban felbukkanó tárgyak, élőlények vagy személyek mind rendelkeznek valamilyen jelentéssel. A könyvben az Abrak-tól a Zsír-ig közel 1100 szó található betűrendben, amelyek az álmainkban többször előfordulnak.

Drágám, nekem 19

A könyv egy filozófiai séta a könyv szerzőjével, Szeivolt Istvánnal. Az elmúlás, a halál kapcsán gondolkodhatunk arról, hogy mi számít fontosnak jelenlegi életünkben.

Virágos Kertem

Ez a könyv kizökkent a tabu világából, mindezt a szerelem különös aspektusaiból erotikus elemekkel, részletező leírással, szókimondással teszi.

Lesz sütemény ma, Kati?

Ezeket a recepteket 1970 óta gyűjtögetem. Nem az én fejemből pattantak ki, de mindenképp megérnek annyit, hogy más is kipróbálja.

Keserédes
"Elszálltak az évek... A fény és a puszta csalfa játékot űz az itt élő emberekkel...
Mit, és hol szúrtam el? - teszi fel a kérdést magában ezredszer is Imre, akit elhagyott a felesége, Kati pedig gyermekei apja után sóvárog, ki itthagyta két kisgyermekével.
Csak a szomszédasszonyára, Terike nénire számíthat.
Szeivolt István, Cirokseprű és légycsapó

Ezek a versek az élet nagy pillanataiból ugyanúgy, szemezgetnek mint a mindennapok ügyes-bajos dolgaiból. Az író legbelsőbb gondolatait olvashatjuk és élhetjük át a könyv lapjain.

Szeivolt István, Hazugság

Múltidéző regény a tanyavilágból. Tilalmas olyan település, ahol a tanyasi szél nagy porfelhőket és viharokat kavar a természetben, a szerelemben, az emberek közti kapcsolatokban. A Hazugság c. könyv bevarázsol minket a közelmúlt tanyasi életének nehéz hétköznapjaiba.

Tloviesz N. Avtsi, Mi ketten: te és én

Gondolatok párokról pároknak a kapcsolatról, az együttlétről, a külön töltött időkről... A Mi ketten c. könyv magyarul és angolul olvasható mondatai segítségével könnyebben megfogalmazhatjuk a szeretett ember iránt érzett elbizonytalanodásinkat, lelki lebegéseinket, …

Szeivolt István, Minestrone Szeivolt módra

Történetek a múltból, a jelen élethelyzeteiről: születésnapról, magányról, nagy döntésekről, tetoválásról, állatokról, amelyek emberi tulajdonsággal vannak felruházva. A Minestrone c. könyv tele van személyes élményekkel, megélt tapasztalatokkal: tanulságos történetek halma.

Szeivolt István, Palkó István, a kutya magyar

Palkó István téeszes brigádvezető múltba révedése, reakciója az 1969-1989 közötti időszakra. A Palkó István, a kutya magyar c. regény szórakoztatón, szellemesen és kritikusan fogalmazza meg véleményét a ’70-’80-’90-es évek világáról. Palkó István szarkazmusa hatja át az egész történetet.

Szeivolt István, Meséim

Mesegyűjtemény. Csoki maci utazásai és a Meséim című könyv meséi egy könyvben találhatóak meg.

Szeivolt István, Rúzs és fésű

Novellák. Olyan novellák, amelyekben a „nagybetűs” Férfi és a „nagybetűs” Nő, illetve a Férj és a Feleség van jelen. Olyan élethelyzetek, amelyek körüljárják a férfi-női, illetve a férj-feleség problematikát: Mitől lesz férfi a Férfi? Mitől lesz nő a Nő? Mit jelent férjnek, illetve feleségnek lenni? 43+1 novella, amely a nőkről, feleségekről, és indirekt módon a férfiakról, férjekről szól.

Pusztai Róka, Szerelem

A szerelmet keressük egész életünkben. Mi is a szerelem? Melyek azok a pillanatok, amelyek arra utalnak, hogy szerelmesek vagyunk? Milyen jelei vannak a szerelemnek? A Szerelem c. könyv ezekre a kérdésekre keresi a választ egy kibontakozó és kiteljesedő szerelmi történeten keresztül.