Karizma kiadó
© 2015 minden jog fentartva
info@karizmakonyvkiado.hu
Letöltések
A Karizma kiadó minden kiadványa letölthető digitális formában ebook olasóhoz illetve telefonra és tabletre is kompatibilis Pdf formában.
Szeivolt István, Cirokseprű és légycsapó

Ezek a versek az élet nagy pillanataiból ugyanúgy, szemezgetnek mint a mindennapok ügyes-bajos dolgaiból. Az író legbelsőbb gondolatait olvashatjuk és élhetjük át a könyv lapjain.

Szeivolt István, Hazugság

Múltidéző regény a tanyavilágból. Tilalmas olyan település, ahol a tanyasi szél nagy porfelhőket és viharokat kavar a természetben, a szerelemben, az emberek közti kapcsolatokban. A Hazugság c. könyv bevarázsol minket a közelmúlt tanyasi életének nehéz hétköznapjaiba.

Steve Lupo Brawny, Janta könyv

Álomfejtés. Mit jelentenek az álmok? Az álmokban felbukkanó tárgyak, élőlények vagy személyek mind rendelkeznek valamilyen jelentéssel. A könyvben az Abrak-tól a Zsír-ig közel 1100 szó található betűrendben, amelyek az álmainkban többször előfordulnak. A Janta könyv megkönnyíti az álmok megértését, és útmutatást is ad az álmok értelmezéséhez.

Tloviesz N. Avtsi, Mi ketten: te és én

Gondolatok párokról pároknak a kapcsolatról, az együttlétről, a külön töltött időkről... A Mi ketten c. könyv magyarul és angolul olvasható mondatai segítségével könnyebben megfogalmazhatjuk a szeretett ember iránt érzett elbizonytalanodásinkat, lelki lebegéseinket, …

Szeivolt István, Minestrone Szeivolt módra

Történetek a múltból, a jelen élethelyzeteiről: születésnapról, magányról, nagy döntésekről, tetoválásról, állatokról, amelyek emberi tulajdonsággal vannak felruházva. A Minestrone c. könyv tele van személyes élményekkel, megélt tapasztalatokkal: tanulságos történetek halma.

Szeivolt István, Palkó István, a kutya magyar

Palkó István téeszes brigádvezető múltba révedése, reakciója az 1969-1989 közötti időszakra. A Palkó István, a kutya magyar c. regény szórakoztatón, szellemesen és kritikusan fogalmazza meg véleményét a ’70-’80-’90-es évek világáról. Palkó István szarkazmusa hatja át az egész történetet.

Szeivolt István, Meséim

Mesegyűjtemény. Csoki maci utazásai és a Meséim című könyv meséi egy könyvben találhatóak meg.

Szeivolt István, Rúzs és fésű

Novellák. Olyan novellák, amelyekben a „nagybetűs” Férfi és a „nagybetűs” Nő, illetve a Férj és a Feleség van jelen. Olyan élethelyzetek, amelyek körüljárják a férfi-női, illetve a férj-feleség problematikát: Mitől lesz férfi a Férfi? Mitől lesz nő a Nő? Mit jelent férjnek, illetve feleségnek lenni? 43+1 novella, amely a nőkről, feleségekről, és indirekt módon a férfiakról, férjekről szól.

Pusztai Róka, Szerelem

A szerelmet keressük egész életünkben. Mi is a szerelem? Melyek azok a pillanatok, amelyek arra utalnak, hogy szerelmesek vagyunk? Milyen jelei vannak a szerelemnek? A Szerelem c. könyv ezekre a kérdésekre keresi a választ egy kibontakozó és kiteljesedő szerelmi történeten keresztül.